0% compleet
ZONNEDELEN

START BINNENKORT

Van €250.000 tot €380.000

12.544 zonnepanelen in Bergen op Zoom van Zonnepark Zuidgeest

Zonnepark Zuidgeest

Start binnenkort

ZONNEPARK ZUIDGEEST START BINNENKORT

Solar Provider Group is begonnen met de bouw van Zonnepark Zuidgeest (zie foto's onderaan de projectpagina). Binnenkort kun je investeren in de obligatielening. Klik hieronder op de gele knop om binnen 1 minuut een vrijblijvende voorinschrijving te doen. We brengen je dan als eerste op de hoogte zodra de projectdocumentatie beschikbaar is en de startdatum bekend is.

DETAILS VAN DE AANBIEDING

  • Jaarlijkse rendement is gekoppeld aan het aantal opgewekte kWh en waarde van de stroom
  • Rendement naar verwachting gemiddeld 7% per jaar (IRR). Met een minimaal rendement van 6% en een maximum van 8%
  • De investering wordt linear afgelost (jaarlijkse 1/15e deel)
  • Naar verwachting is het investeringsbedrag binnen 10 jaar terugverdiend
  • De eerste 10 investeerders met een investeringsbedrag vanaf €5.000 ontvangen een extra ZonneDeel t.w.v. €25 toegewezen bij de uitgifte
  • Reeds voor 15 jaar de SDE-subsidie verkregen (voor de volledigheid: eventuele afschaffing salderingsregeling heeft geen negatief effect op de inkomsten van dit project)
  • Extra rendement voor klanten van ENGIE

OVER ZONNEPARK ZUIDGEEST

Zonnepark Zuidgeest wordt ontwikkeld op een voormalige stortplaats in de gemeente Bergen op Zoom. Naast het hergebruiken van de stort, worden verschillende landschappelijke maatregelen genomen om de biodiversiteit te stimuleren.

  • Landschappelijke meerwaarde: Het zonnepark is zo ontworpen dat de oude stortplaats een nieuwe bestemming krijgt én de natuur versterkt wordt. Bij de aanleg van het zonnepark worden de bestaande bomen en planten op en rondom de locatie zoveel mogelijk gespaard. Zo beschermen we de vogels die er nu al zitten en hopen we zelfs ruimte te bieden aan meer biodiversiteit.
  • Maatschappelijke meerwaarde: Zonnepark Zuidgeest is in grote mate tot stand gekomen door de uitgebreide communicatie en participatie met lokale stakeholders. Vanaf het begin in 2019 is contact gelegd met de omwonenden, ecologische experts en lokale organisaties. Deze gesprekken hebben een substantiële bijdrage geleverd aan het initiatief.
  • Financiële meerwaarde: Iedereen in de buurt kan ook financieel profiteren van het zonnepark door te investeren in de obligatielening.

LOCATIE

Het zonnepark wordt gerealiseerd aan de Zuidgeest 1 in Bergen op Zoom. De omvang van het plangebied bedraagt ongeveer 6,5 hectare. Het zonnepark zal bestaan uit 12.544 zonnepanelen en zal een vermogen hebben van circa 6.3 MWp. Zie hieronder een overzichtsfoto van de locatie en een impressie van het zonnepark.

zuidgeest.png

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Onbeperkt investeren in zonne-energie
Jij ontvangt jaarlijks een duurzame rente van gemiddeld 7% per jaar.
Elk jaar wordt 1/15e van het investeringsbedrag afgelost.
WAAROM_05 project.png
Iedereen kan mee investeren in het zonnepark.
Met jouw investering zorg je ervoor dat dit project gerealiseerd kan worden.
Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen via het persoonlijke dashboard
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw zonne-energie investering als je klant bij hen bent.

ACCOUNT GEREEDMAKEN VOOR INVESTERING

Nog geen account bij ZonnepanelenDelen? Registreer en maak je profiel compleet om te kunnen investeren. We hebben je persoonsgegevens nodig voor het inschrijfformulier voor een investering, daarnaast dienen wij te valideren dat je goed geïnformeerd investeert.

In je account kun je jouw investeerdersprofiel selecteren (ervaren, of niet-ervaren). Niet-ervaren beleggers dienen een toelatingskennistest, en simulatie te doorlopen. Je kunt ongeacht de uitslagen deelnemen. Niet-ervaren beleggers ontvangen daarnaast een bedenktermijn van vier dagen na hun investering. Als terugkerende investeerder zul je deze stappen soms ook moeten doorlopen voordat je opnieuw kunt investeren. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Je kunt onbeperkt investeren in zonne-energie, er is geen maximum investeringsbedrag en investeren kan al vanaf 25 euro. Gemiddeld investeert men ongeveer €4.000 op ons platform. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - in het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak, beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het gewenste investeringsbedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan vooraf. Bij bedragen vanaf €10.000 kun je ook voor bankoverschrijving kiezen, daarvoor is een goedgekeurd account nodig. Neem contact met ons op via support@zonnepanelendelen.nl.

Voor niet-ervaren beleggers volgt een korte toelatingskennistest en een simulatie. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

In de volgende stap controleer je het inschrijfformulier. Daarna volgt de betaling, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Voor nieuwe investeerders wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes teruggestort op je bankrekening!

De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


collega bouw.jpeg