100% compleet
ZONNEDELEN

€113.125

geïnvesteerd

2.308 zonnepanelen in Marrum van Zonnepark Dijkstra

Project voltooid
214 ZonneDelers

Zonnepark Dijkstra

Do 05 Sep 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

project logo's Zonnepark Dijkstra.png

Zonnepark Dijkstra komt er!

Het project Zonnepark Dijkstra is succesvol en zal binnenkort zonnestroom voor jullie opwekken. De uitgifte staat gepland op 8 oktober 2019.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

De leefomgeving verduurzamen zonder deze aan te tasten, dat is het doel van Dijkstra. Door middel van de realisatie van Zonnepark Dijkstra op het industrie terrein in Marrum kunnen alle bedrijven op het industrie terrein voorzien worden van groene stroom. De stroom die overblijft zal circa 150 huishoudens per jaar van groene stroom voorzien.

Rondom het zonnepark zullen bloemenranden gezaaid worden, waardoor de biodiversiteit omhoog wordt gebracht. Het gras rondom en onder de panelen wordt door middel van schapen kort gehouden, die door een lokale schapenhouder verzorgd worden. Tevens is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld basisscholen in de buurt, het park te bezoeken. De kinderen kunnen zo kennis maken met zonne-energie, en de bloemen, dieren en insecten, die in de bloemenrand leven. Op de foto's is te zien hoe goed dat bij een andere bestaande zonnepark lukt. Daarom zal dit ook bij Zonnepark Dijkstra toegepast worden.

Door een deel van de investering via particulieren investeringen aan te trekken, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

zonnepark Dijkstra 2 .png

PV-INSTALLATIE

Bij Zonnepark Dijkstra kunnen 2.308 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 715 kWp hebben en in het eerst jaar ruim 630.000 kWh opwekken. Het zonnepark gaat zo jaarlijks duurzame energie leveren voor alle bedrijven op het industrie terrein én circa 150 huishoudens.

Schermafbeelding 2019-09-04 om 13.51.01.png

HOE WERKT HET?

dijkstra deel1.png
dijkstra deel2_3.png
dijkstra deel3.png
Schermafbeelding 2019-08-27 om 15.28.52.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

overzicht zonnepark Dijkstra.png