100% compleet
PRO

€1.000.000

geïnvesteerd

Zonlease T4

Portfolio van zonnedaken in Nederland.
Project voltooid
173 ZonneDelers

Zonlease T4

Vr 11 Mrt 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

ZONLEASE T4 SUCCESVOL

De vierde tranche van Zonlease 1 B.V. is succesvol gefinancierd. Wil je op de hoogte worden gehouden bij de start van een nieuw project? Klik hieronder op de gele knop om een vrijblijvende voorinschrijving te doen en op de hoogte te worden gesteld bij de start.

OVER ZONLEASE 1 B.V.

De afgelopen jaren constateerde ZonnepanelenDelen dat naast het direct financieren van zonnedaken via haar platform, er ook behoefte is aan een leaseproduct waarbij gebouweigenaren een vast bedrag per maand betalen voor hun systeem en waarbij investeerders een vaste rente ontvangen. Om dit mogelijk te maken is Zonlease 1 B.V. opgericht. Zonlease geeft ondernemers en dakeigenaren de mogelijkheid om eenvoudig financiering aan te trekken voor de realisatie van hun zonnedak. De financiering voor Zonlease zal worden opgehaald via ZonnepanelenDelen PRO.

Via ZonLease investeert men in een portefeuille aan grootschalige zonnedaken met SDE+ subsidie in Nederland, gebouwd door gecertificeerde installateurs en veel onderliggende zekerheden. Door met geselecteerde installateurs afspraken te maken over kwaliteit en prestaties kan sneller financiering worden verstrekt. Dat bespaart tijd en kosten. Bovendien verhoogt dit de kwaliteit.

Dit is een groot succes. Sinds de start van ZonLease is er al voor 11 zonnedaken een leaseovereenkomst getekend, voor een totale waarde van 2,024 miljoen euro. Er zijn ±230 leads voor Zonlease binnen gekomen voor een totaal volume van 22.988.000 EUR. Op basis van de te verwachten conversie van deze zonne-energieprojecten, resulteert dit in financiering van 5.474.000 EUR.

Per kwartaal sturen we een update naar de investeerders over de voortgang van Zonlease 1 B.V. Bekijk hier de update van maart 2022.

Om aan de financieringsbehoefte te voldoen zijn we gestart met het ophalen van de 4e tranche aan obligaties van Zonlease 1 B.V.

Een aantal gerealiseerde zonnedaken via Zonlease 1 B.V.

Zonlease_gerealiseerd.jpg

HOE WERKT HET?

WAAROM_02 project.png
Iedereen kan investeren in deze aanbieding.
Je doet mee vanaf €2.500.
Jaarlijkse uitkering van netto 3% rente - geen jaarlijkse kosten.
projectpagina1.png
Met de inleg gaat ZonLease 1 B.V. een financial lease overeenkomst aan met meerdere zonne-energieprojecten tussen de 50.000 – 800.000 euro.
De ZonLease-nemer betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen.
Projecten met SDE+ subsidie van de Nederlandse overheid.
WAAROM_05 project.png
Na de looptijd van 3 jaar ontvang je het investeringsbedrag terug.
Zorgen voor meer duurzame energie en een schonere lucht.
Samen 'verzonnen' we Nederland!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in ZonLease 1 B.V. Je investeert vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 3,0% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Bekijk voor meer informatie de blogs die bij eerdere traches van Zonlease 1 B.V. zijn verschenen ZonnepanelenDelen maakt van zonne-energie een beleggingscategorie | Investeringskans Zonlease | Update en nieuwe investeringskans Zonlease.

ZonleaseT4 projectpagina foto.jpg