0% compleet
PRO

Zonlease T4

Portfolio van zonnedaken in Nederland.
€ 0,00 van € 500.000,00
Start binnenkort

Zonlease T4

Start binnenkort

ZONLEASE T4

Eerder zijn al drie succesvolle tranches van Zonlease 1 B.V. gefinancierd. Begin 2022 start de financiering voor de vierde tranche. Klik hieronder op de gele knop om een vrijblijvende voorinschrijving te doen en op de hoogte te worden gesteld bij de start.

Speciaal bij dit project:

  • De eerste 40 investeerders krijgen een obligatie à 25 euro extra toegewezen bij de uitgifte.

OVER ZONLEASE 1 B.V.

De afgelopen jaren constateerde ZonnepanelenDelen dat naast het direct financieren van zonnedaken via haar platform, er ook behoefte is aan een leaseproduct waarbij gebouweigenaren een vast bedrag per maand betalen voor hun systeem en waarbij investeerders een vaste rente ontvangen. Om dit mogelijk te maken is Zonlease 1 B.V. opgericht. Zonlease geeft ondernemers en dakeigenaren de mogelijkheid om eenvoudig financiering aan te trekken voor de realisatie van hun zonnedak. De financiering voor Zonlease zal worden opgehaald via ZonnepanelenDelen PRO.

Via ZonLease investeert men in een portefeuille aan grootschalige zonnedaken met SDE+ subsidie in Nederland gebouwd door gecertificeerde installateurs en veel zekerheden. Door met geselecteerde installateurs afspraken te maken over kwaliteit en prestaties kan sneller financiering worden verstrekt. Dat bespaart tijd en kosten. Bovendien verhoogt dit de kwaliteit.

Sinds de start van ZonLease is er al voor elf zonnedaken een leaseovereenkomst getekend, voor een totale waarde van 2,2 miljoen euro. In totaal zijn er ±200 leads voor Zonlease binnen gekomen voor een totaal volume van 24.992.818 EUR. Op basis van de te verwachten conversie resulteert dit in een totale te verwachten financiering van 5.442.240 EUR. Om aan deze financieringsbehoefte te kunnen voldoen zal begin 2022 gestart worden met het ophalen van de 4e tranche van Zonlease 1 B.V.

Een aantal gerealiseerde zonnedaken via Zonlease 1 B.V.

Zonlease_gerealiseerd.jpg

HOE WERKT HET?

WAAROM_02 project.png
Iedereen kan investeren in deze aanbieding.
Je kunt meedoen vanaf €2.500.
Jaarlijkse uitkering van netto 3% rente - geen jaarlijkse kosten.
projectpagina1.png
Met de inleg gaat ZonLease 1 B.V. een financial lease overeenkomst aan met meerdere zonne-energieprojecten tussen de 50.000 – 300.000 euro.
De projecteigenaar betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen.
Na de looptijd ontvang je het investeringsbedrag terug.
WAAROM_05 project.png
Projecten met SDE+ subsidie van de Nederlandse overheid.
Zorgen voor meer duurzame energie en een schonere lucht.
Samen "verzonnen" we Nederland!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in ZonLease 1 B.V. Je kunt investeren vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 3,0% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Voor investeringen van €50.000 - €100.000 kun je contact met ons opnemen via info@zonnepanelendelen.nl.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Bekijk voor meer informatie de blogs die bij eerdere traches van Zonlease 1 B.V. zijn verschenen ZonnepanelenDelen maakt van zonne-energie een beleggingscategorie | Investeringskans Zonlease | Update en nieuwe investeringskans Zonlease.

ZonleaseT4 projectpagina foto.jpg