100% compleet
ZONNEDELEN

€50.075

geïnvesteerd

1.353 zonnepanelen in Coevorden van Zonnedak Withaar

Project voltooid
44 ZonneDelers

Zonnedak Withaar

Vr 16 Okt 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projecten (1).jpg

100% - Zonnedak Withaar gaat gerealiseerd worden!

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Henk Withaar is al 24 jaar getrouwd met Jannie Vos, samen hebben zij twee dochters. Henk verhuurt bedrijfsruimten en heeft zijn eigen webshop: onlinetegelsbestellen.com. Naast deze online webshop is er ook een fysieke showroom met tegels en sanitair aan de Monierweg 18 in Coevorden. Zonnedak Withaar zal op deze showroom gebouwd worden.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 1.353 zonnepanelen en heeft een vermogen van 500,61 kWp. In het eerste volledige productiejaar zal er ongeveer 405.732 kWh opgewekt worden. Het zonnedak gaat zo duurzame energie leveren voor meer dan 135 huishoudens!

overzicht withaar.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,8 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,7% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingsovereenkomst en AFM document) komt bovenaan de projectpagina te staan onder het kopje 'documentatie'.


Dronebeeld.jpeg