0% compleet
ZONNEDELEN

START BINNENKORT

Van €1.000.000 tot €2.000.000

68.526 zonnepanelen in Brummen van Zonnepark De Willemshoek

Zonnepark De Willemshoek

Start binnenkort

de Willemshoek.png

START BINNENKORT

Binnenkort start de financiering voor Zonnepark de Willemshoek. Klik hieronder op de gele knop om binnen 1 minuut een vrijblijvende voorinschrijving te doen. We brengen je dan op de hoogte zodra de projectdocumentatie beschikbaar is en de startdatum bekend is.

Onder de voorinschrijvers verloten we vier ZonneDelen (à €25). Daarnaast ontvangen voorinschrijvers met een investeringsbedrag vanaf €2.500 een persoonlijke vouchercode t.w.v. €10 opgestuurd bij de start van het project.

DETAILS VAN DE AANBIEDING

  • Verwacht rendement van gemiddeld 6,5% per jaar (IRR)
  • Looptijd 15 jaar met jaarlijkse aflossing
  • Binnen 10 jaar is het initiële investeringsbedrag terugverdiend
  • Extra rendement voor klanten van Greenchoice
  • Het zonnepark levert sinds oktober 2023 zonne-energie aan het net
  • We verloten vier ZonneDelen (à €25) onder de voorinschrijvers
  • Omwonenden krijgen de eerste drie weken voorrang bij de uitgifte

OVER ZONNEPARK DE WILLEMSHOEK

Initiatiefnemer van het zonnepark is de familie Jurrius. Zij zijn sinds 2018 bezig met de ontwikkeling van het zonnepark. Na een zorgvuldig selectieproces hebben zij contact gezocht met Obton GreenIPP voor de bouw en exploitatie van het zonnepark.

De locatie van het park heeft een rijke geschiedenis. In het midden van de 19e eeuw werd de Oude Zuthpenseweg aangelegd als een belangrijke verbindingsweg tussen Eerbeek en Hall. Met de komst van het Apeldoornse Kanaal in de tweede helft van de 19e eeuw verloor de weg zijn belangrijke verbindingsfunctie. Het huidige zandpad bevindt zich nog steeds op dezelfde plek.

De zonnepanelen worden zo geplaatst dat een onbelemmerd zicht mogelijk blijft vanaf de zandwegen. Het zonnepark streeft ernaar een aanvulling te zijn op het landschap. Door verschillende maatregelen te nemen, in combinatie met het tijdelijk beheer van de landbouwgrond, wil het zonnepark de biodiversiteit in het gebied vergroten. Langs de meeste randen blijven brede zones vrij, die worden ingezaaid als bloemrijke veldranden. Ook de grond onder de panelen wordt ingezaaid met kruidenrijk grasland. Het doel hiervan is dat verschillende soorten insecten, vlinders, wilde bijen en hommels, libellen, verschillende soorten vogels, dassen en kleine marterachtigen beter gedijen in het gebied.

Hall  (1).jpg

PV-INSTALLATIE

De gemeente Brummen heeft de ambitie om evenveel energie op te wekken op hun eigen grondgebied als ze zelf gebruiken. Zonnepark De Willemshoek draagt hier in belangrijke mate aan bij met een jaarlijkse hoeveelheid van 31.897.625 kWh, dat is genoeg voor het gemiddeld energieverbruik van meer dan 11.000 huishoudens. Brummen heeft 9.330 huishoudens, dus het zonnepark werkt genoeg duurzame energie op voor het gemiddeld energieverbruik van huishoudens in de hele gemeente.

HOE WERKT HET?

WAAROM_05 project.png
Iedereen kan mee investeren in het zonnepark
Met jouw investering zorg je voor meer zonne-energie in Nederland
Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen via het persoonlijke dashboard
Icons projectpagina - euro - waarom.png
Je doet mee vanaf eenmalig €25 tot €100.000, er zijn geen transactiekosten.
Jij ontvangt jaarlijks een duurzame rente
Elk jaar wordt 1/15e van het investeringsbedrag afgelost (lineaire aflossing)
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent. Als je overstapt naar het Zonnig Voordeel contract ontvang je daarnaast een ZonCadeau t.w.v. €50 om te investeren via ZonnepanelenDelen.

NIEUW BIJ ZONNEPANELENDELEN

Nog geen account bij ZonnepanelenDelen? Registreer en maak je profiel compleet om te kunnen investeren. Voor het opmaken van het inschrijfformulier voor een investering hebben we je persoonlijke gegevens nodig en dienen wij te valideren dat je goed geïnformeerd investeert.

In je account kun je jouw investeerdersprofiel selecteren (ervaren, of niet-ervaren). Niet-ervaren investeerders dienen een toelatingskennistest, en simulatie te doorlopen. Je kunt ongeacht de uitslagen deelnemen. Niet-ervaren investeerders ontvangen daarnaast een bedenktermijn van vier dagen na hun investering. Als terugkerende investeerder zul je deze stappen soms ook moeten doorlopen voordat je opnieuw kunt investeren.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in dit project, vanaf 25 tot 100.000 euro. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - in het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het investeringsbedrag te selecteren. Dat kan via de 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast. Bij bedragen vanaf €10.000 kun je ook voor bankoverschrijving kiezen.

Voor niet-ervaren investeerders volgt een korte toelatingskennistest en een simulatie. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

In de volgende stap controleer je de inschrijvingsovereenkomst. Daarna volgt de betaling, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Bij een bankoverboeking is het noodzakelijk een goedgekeurd Mangopay account te hebben om een eventuele terugbetaling te kunnen uitvoeren indien de obligaties niet worden toegewezen.

Let op: De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'. Doe een vrijblijvende voorinschrijving via de gele button en ontvang een update zodra de projectdocumentatie bekend is.