100% compleet
ZONNEDELEN

€65.200

geïnvesteerd

1.144 zonnepanelen in Holten van Wijlhuizen

Project voltooid
155 ZonneDelers

Wijlhuizen

Wo 23 Jan 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Zonnedak Wijlhuizen gaat gerealiseerd worden! Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend project? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!
logo's wijlhuizen projectpagina grijs.png

Correctie

Tevens willen wij er op wijzen dat een aanpassing nodig was omdat de maximum (CAP) en de FLOOR (minimum) bedragen in de obligatievoorwaarden niet correct waren vermeld. In de rest van het Informatie Memorandum waren wel de juiste CAP en FLOOR vermeld.

Daarnaast was een aanpassing nodig omdat de productie per ZonneDeel verkeerd stond vermeld. In het IM staat dat de productie per ZonneDeel 1/87.752e bedraagt. Er zijn echter 1.144 panelen en 33 zonnedelen per paneel wat uitkomt op 1/37.752e. In de berekeningen wordt wel correct gerekend met 1/37.752e.

De documentatie is hierop aangepast en deze wijziging is gelogd op de laatste pagina van het Informatie Memorandum.

Familiebedrijf Wijlhuizen in Holten wil door het plaatsen van zonnepanelen op meerdere panden daken verduurzamen. Op de locatie in Holten worden kippen en varkens gehuisvest. Ze ontvangen biggen en kuikens die vervolgens in stallen opgroeien waar de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn. Er wordt met zo weinig mogelijk of zelfs helemaal zonder antibioticum gewerkt. Met de opgewekte zonne-energie kan het bedrijf in de elektrische energiebehoefte ruimschoots zelfvoorzienend worden. Door jouw investering kan dit zonnedak ook daadwerkelijk gerealiseerd worden!

PV-INSTALLATIE

Bij Zonnedak Wijlhuizen kunnen 1144 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 355kWp hebben. Jaarlijks zal het zonnedak 323.660 kWh opwekken, dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van 112 huishoudens.

overzicht wijlhuizen projectpage v2.png

HOE WERKT HET?

deel1 wijlhuizen v2.png
deel2 wijlhuizen.png
deel3 wijlhuizen.png
engie wijlhuizen.png

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

Zonnedak Wijlhuizen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Wijlhuizen. Dat kan door één of meer ZonneDelen te kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op het Zonnedak Wijlhuizen opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen bij meer zonnestroom of hogere energieprijzen tot wel 5,1% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum kun je opvragen door een e-mail te sturen naar support@zonnepanelendelen.nl.