100% compleet
ZONNEDELEN

€50.050

geïnvesteerd

1.518 zonnepanelen in Boerakker van Zonnedak Vogelzang

Project voltooid
106 ZonneDelers

Zonnedak Vogelzang

Vr 04 Jun 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos vogelzang.jpg

100% - Zonnedak Vogelzang gaat gerealiseerd worden

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

ZONNEDAK VOGELZANG

S. Vogelzang & Zn. is al meer dan vijfenzestig jaar actief op het gebied van Loonwerk, Grondverzet en hydraulisch koppensnellen. Op de daken van het pand in Boerakker (Groningen) zullen 1.518 zonnepanelen geplaatst worden.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Vogelzang biedt ruimte voor 1.518 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 569,25 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 470.201 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van meer dan 156 huishoudens!

overzicht vogelzang.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,9 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%. Dit kan oplopen tot 6,3% voor Greenchoice klanten
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Komt je totale investering boven de 1.000,- euro, dan wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingsakte en AFM document) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Legplan Zonnedak Vogelzang

vogelzang legplan.jpg