100% compleet
ZONNEDELEN

€236.475

geïnvesteerd

1.567 zonnepanelen in Veghel van Zonnedak Verhoeven

Project voltooid
266 ZonneDelers

Zonnedak Verhoeven

Ma 29 Nov 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos verhoeven final.jpg

ZONNEDAK VERHOEVEN - 100%

Het doelbedrag voor Zonnedak Verhoeven is behaald, dank aan alle ZonneDelers in dit project. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

OVER ZONNEDAK VERHOEVEN

M.A.M. Verhoeven Holding B.V. heeft meerdere daken die uiterst geschikt zijn voor zonnepanelen. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te profiteren van de duurzame energie die hier zal worden opgewekt. Door particulieren investeringen mogelijk te maken kan iedereen meedoen en zo zorgen voor meer zonne-energie in Nederland.

Volgroen is partner van het project en helpt bedrijven te verduurzamen. Zij zien dat bedrijven in de kern niet zijn opgericht om groene energie op te wekken en het daarom lastig vinden om middelen in te zetten voor verduurzaming. Volgroen helpt hen daarmee. Door zo veel mogelijk daken van zonnepanelen te voorzien, versnellen we samen de energietransitie.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Verhoeven biedt ruimte voor 1.567 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 524,94 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 438.088 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 150 huishoudens!

verhoevenoverzicht.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 7,7 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%, voor Greenchoice klanten is het verwachte rendement 7,8%
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

Rendement voor Greenchoice klanten:
Het verwachte rendement voor Greenchoice klanten is bij dit project hoger dan bij eerdere projecten in samenwerking met Greenchoice. Dat komt omdat de energieprijzen op dit moment erg hoog zijn en Greenchoice het rendement koppelt aan de persoonlijke kale energieprijs. Het verwachte rendement van 7,8% is voor mensen die een 3 jarig contract afsluiten wat ingaat per 01-04-2022. In de berekening van het rendement is uitgegaan van een klant die 15 jaar lang stroom afneemt voor deze prijs. Meer over hoe het rendement precies is opgebouwd lees je in het Informatie Memorandum.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.