100% compleet
ZONNEDELEN

€750.300

geïnvesteerd

42.964 zonnepanelen in Uden van Zonnepark Uden

Project voltooid
627 ZonneDelers

Zonnepark Uden

Di 14 Mei 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos uden defdef.png

Zonnepark Uden op 100%! Dank aan alle ZonneDelers in het project. De uitgifte van de ZonneDelen zal formeel plaatsvinden op 22 juli 2019. Hiervan wordt via email een bevestiging gestuurd.

Deze kans gemist? Investeer in een volgend zonne-energieproject op:

Bekijk hieronder de video over dit duurzame project in Volkel, gemeente Uden;


DUBBEL GEBRUIK VOOR BIODIVERSITEIT

Zonnepark Uden is een prachtig duurzaam project waarbij er dubbel gebruik wordt gemaakt van de beschikbare grond. Daarbij is er rekening gehouden met de omgeving: Er zijn veel faciliteiten gemaakt voor bijen, vogels, kleine zoogdieren en andere natuur. Er komen bijvoorbeeld ecologische verbindingszones met gradiënten, vier kleine poelen en kleine struweelbosjes. In het zonnepark zijn ook een aantal poelen uitgegraven voor de lokale amfibieën. De aangeplante struweelhagen functioneren als biotopen voor vogels, kleine zoogdieren en insecten. Bijenheuvels en struweelbeplanting zijn voor de inheemse honingbijen ingepast. In de loop van dit jaar zullen ook er bijenhotels komen, die een bijdrage leveren aan de voortplantingscyclus van andere soorten bijen. Zo kan dit zonnepark dubbel zijn werk doen, schone energie opwekken en door een betere biodiversiteit het milieu in evenwicht houden.

BETROUWBAAR EN ZEKER

Het zonnepark ligt in de gemeente Uden en is met veel betrouwbare partners gerealiseerd. De Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld en gemeente Uden steunt het project en is blij dat burgers kunnen participeren. Jij kunt nu namelijk ook van het zonnepark profiteren. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om te profiteren van het zonnepark. Omwonenden, relaties en alle andere mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, kunnen meedoen door ZonneDelen te kopen. Extra zekerheid: Dit zonnepark is al in bedrijf en heeft de eerste SDE+ subsidie al verstrekt gekregen. Nu zal het jarenlang schone energie opwekken!

PV-INSTALLATIE

Zonnepark Uden aan de Zeelandsedijk in Uden biedt ruimte voor maar liefst 42.964 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 12.245 kWp. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting dan ook 11.889.643 kWh zonnestroom produceren! Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ruim 4.000 huishoudens.

Schermafbeelding 2019-04-01 om 18.22.40.png

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-05-07 om 18.08.05.png
Schermafbeelding 2019-05-07 om 18.07.53.png
Schermafbeelding 2019-04-01 om 17.34.12.png
Schermafbeelding 2019-04-24 om 16.37.31.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


frame Zonnepark Uden.png