116% compleet
PRO

€1.163.250

Van €1.000.000 tot €2.000.000

TPSolar T3

Ontwikkeling portfolio van 500MW aan zonneparken in Nederland. Ontvang een vaste rente van 5% per jaar.
218 ZonneDelers
Nog 14 dagen

TPSolar T3

Ma 17 Okt 2022

INVESTEER IN TPSOLAR T3

Na het succesvol financieren van twee eerdere tranches kun je nu investeren in de derde tranche van TPSolar Nederland B.V. Door stijgingen op de rentemarkt heeft TPSolar besloten om de aangeboden rente voor TPSolar tranche 3 te verhogen naar 5% per jaar.

Dit project:

  • Senior obligatielening
  • Jaarlijks 5% rente (netto)
  • Korte looptijd van 3 jaar
  • Project is succesvol bij 1 miljoen, dit kan oplopen tot maximaal 2 miljoen.
  • PRO project: investeer vanaf €2.500

MELD JE AAN VOOR HET WEBINAR

Op maandag 28 november om 20:30 organiseren we een webinar met TPSolar onder leiding van Sven Pluut, directeur van ZonnepaneenDelen. In dit webinar zal TPSolar meer toelichtingen geven op hun plannen voor de komende jaren. Daarnaast kun je als kijker vragen insturen via de Q&A optie. Meld je via deze link aan voor het webinar.

OVER TPSOLAR

TPSolar is een Nederlands familiebedrijf met een grote ambitie: een steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland. Daarom ontwikkelen, financieren, bouwen en beheren zij grondgebonden zonneparken. Op een duurzame én ecologisch verantwoorde manier, en op alle mogelijk geschikte locaties, zoals voormalige stortplaatsen, niet uitgegeven industrieterreinen of (slechtere) landbouwgronden. De TP in TPSolar staat voor Total Projects, omdat zij hun zonneparken van A tot Z ontwikkelen. Zij blijven ook nadat een project gerealiseerd is betrokken, bijvoorbeeld in het beheer nadat het zonnepark gebouwd is.

Oprichters Erik en René bij hun gerealiseerde zonnepark in Uden met schaapherder Dirk.

René en Erik op zonnepark Uden met schaapsherder Dirk -verkleind .jpg

VERSNEL DE ENERGIETRANSITIE EN INVESTEER MEE

Het realiseren van de zonneparken doet TPSolar niet alleen, maar altijd in nauwe samenwerking met landeigenaren, agrariërs, bewoners, gemeenten, provincies en energiecoöperaties. Inmiddels heeft TPSolar vijf zonneparken ontwikkeld en gebouwd, namelijk in Uden, Dordrecht, Someren en twee in Lochem. Deze zonneparken wekken momenteel groene stroom op voor bijna 15.000 Nederlandse huishoudens. TPSolar is lid van branchevereniging Holland Solar, werkt bij al haar projecten volgens de Gedragscode Zon op land en is partner van Nederland Zoemt (actieplatform voor wilde bijen).

Dankzij haar gerealiseerde zonneparken, draagt TPSolar nu al haar steentje bij aan de Nederlandse energietransitie. Er moet alleen nog veel meer gebeuren. Recente geopolitieke ontwikkelingen maken de overgang naar duurzame energie nog urgenter. TPSolar staat op het punt om als bedrijf verder te groeien en staat in de startblokken voor het versneld realiseren van nog meer zonne-energieprojecten. Met behulp van deze lening kunnen we zonne-energieprojecten beter en sneller tot stand laten komen. Zo versnellen wij samen met Nederlandse investeerders de energietransitie in Nederland.

DOEL VAN DE FINANCIERING

Het plan voor de komende jaren is om een portfolio van 500MW aan zonneparken verder door te ontwikkelen. Deze obligatielening stelt TPSolar Nederland B.V. in staat om een aantal hoge kosten die noodzakelijk zijn bij de verdere voorbereiding en ontwikkeling van hun projecten te financieren. Dit zijn onder andere kosten voor het verkrijgen van omgevingsvergunningen, reservering van de netaansluiting en het uitwerken van concept-engineering van de zonneparken. Door te investeren in TPSolar zorgt je dat er meer zonneparken in Nederland bijkomen. Help jij mee?

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Je doet mee vanaf €2.500, tot €100.000
Jaarlijkse uitkering van netto 5% rente - geen jaarlijkse kosten.
Na de looptijd van 3 jaar ontvang je het investeringsbedrag terug.
WAAROM_02 project.png
TPSolar gebruikt de inleg voor de ontwikkeling van hun portfolio van 500MW aan zonneparken in Nederland.
Projecten met SDE++ subsidie van de Nederlandse overheid.
Duurzame én ecologisch verantwoorde zonneparken.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in TPSolar Nederland B.V. Je investeert vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 5% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog het limiet dan alvast.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie (Informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


TPSolar collage.jpg

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

Met jouw investering via ZonnepanelenDelen draag je ook direct bij aan een betere huisvesting voor bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance.