104% compleet
ZONNEDELEN

€126.925

geïnvesteerd

480 zonnepanelen in Meijel van Zonnedak Stultiens

Project voltooid
171 ZonneDelers

Zonnedak Stultiens

Vr 14 Aug 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logo's stultiens.png

100% - Zonnedak Stultiens komt er!

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

In 2015 zijn Peter en Regine Stultiens gestart met het afbouwen van hun varkenshouderij. De gebouwen die hierdoor vrijkwamen zijn omgebouwd naar opslag. Ze willen graag een volgende stap maken op het gebied van duurzaamheid. Het voelt dan ook als een logische stap om zelf zonnestroom te gaan opwekken, om zo bij te dragen aan de energietransitie.

Door particulieren investeringen mogelijk te maken, krijgt iedereen de kans om te profiteren van zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 480 zonnepanelen en heeft een vermogen van 154 kWp. In het eerste productiejaar zal er ongeveer 127.488 kWh opgewekt worden. Het zonnedak gaat zo duurzame energie leveren voor meer dan 42 huishoudens!

overview_stultiens.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 10,2 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 6,4% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Loods 1.00.png