101% compleet
ZONNEDELEN

€173.875

geïnvesteerd

1.056 zonnepanelen in Boerakker van Zonnedak Schilligepad

Project voltooid
178 ZonneDelers

Zonnedak Schilligepad

Do 10 Nov 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos schilligepad def.png

ZONNEDAK SCHILLIGEPAD SUCCESVOL GEFINANCIERD

Bedankt aan alle ZonneDelers voor hun deelname. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert voor elk succesvol gefinancierd project, en per nieuwe investeerder op ons platform, een bedrag aan Bee in Balance. Dankzij de deelname van 187 investeerders in Zonnedak Schilligepad zal Bee in Balance huisvesting creëren voor 4.900 bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance. 

Vervolgstappen

Zonnedak Schilligepad is succesvol gefinancierd. De projectpartners zullen nu de volgende stappen zetten om het project af te ronden. Een onderdeel hiervan is verificatie en identificatie van de investeerders. 

ZonnepanelenDelen heeft een AFM-vergunning en daarbij hoort dat wij exact weten wie de investeerders op ons platform zijn. Om die reden vragen wij een kopie van een identiteitsbewijs van alle investeerders. Op deze manier voldoen wij aan onze identificatieplicht uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De investeerders die niet tijdig een kopie van hun identiteitsbewijs sturen kunnen wij niet als investeerders accepteren en zullen worden terugbetaald.

OVER ZONNEDAK SCHILLIGEPAD

S. Vogelzang & Zn. is al meer dan vijfenzestig jaar actief op het gebied van Loonwerk, Grondverzet en hydraulisch koppensnellen. Op de daken van het pand aan het Schilligepad in Boerakker (Groningen) zullen 1.056 zonnepanelen geplaatst worden. Eerder zijn hier al 1.518 zonnepanelen geplaatst, hiervoor is destijds geld opgehaald via ZonnepanelenDelen onder de naam Zonnedak Vogelzang.

Deze obligatielening is een uitbreiding van het bestaande zonnedak en is gelijk in rang aan de eerder uitgegeven obligatielening voor Zonnedak Vogelzang.

Het dak waarop de zonnepanelen worden geplaatst:

Dak Schilligepad.jpg

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Schilligepad biedt ruimte voor 1.056 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 406 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 327.809 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 130 huishoudens!

HOE WERKT HET?

WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Samen verzonnen we Nederland!
Icons projectpagina - euro - waarom.png
Je kunt meedoen vanaf €25, tot €17.000
Gemiddeld rendement van 4,0%, (extra rendement voor klanten van Greenchoice)
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent. Bekijk de website van Greenchoice voor het actuele aanbod.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het investeringsbedrag te selecteren. Dat kan via de 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening met walletstructuur van betalingspartner MangoPay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden.

De projectdocumentatie (Informatie Brochure, Informatie Memorandum, AFM document en Achterstellingakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

Met jouw investering via ZonnepanelenDelen draag je niet alleen bij aan de energietransitie in Nederland, maar ook aan betere huisvesting voor bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance.