100% compleet
ZONNEDELEN

€50.450

geïnvesteerd

1.692 zonnepanelen in Vogelwaarde van Zonnedak Sasdijk

Project voltooid
122 ZonneDelers

Zonnedak Sasdijk

Wo 21 Okt 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos sasdijk.png

100% - Zonnedak Sasdijk gaat gerealiseerd worden

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Sasdijk Fourage teelt en produceert hooi en voordrooggras voor paarden. De winning van hooi en gras vindt voornamelijk in de zomer plaats en Sasdijk Fourage heeft hiervoor alle machines in eigen beheer. De schuur op de foto’s is gebouwd voor een nieuwe productielijn voor het produceren van hooi en voordroog gras in klein baaltjes. De zonnepanelen dienen voor de duurzame opwekking van stroom waarmee de verpakkingmachines aangedreven kunnen worden.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 1.692 zonnepanelen en heeft een vermogen van 507,6 kWp. In het eerste volledige productiejaar zal er ongeveer 453.418 kWh opgewekt worden. Het zonnedak gaat zo duurzame energie leveren dat gelijk is aan het gemiddelde energieverbruik van meer dan 145 huishoudens!

HOE WERKT HET

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,9 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,8% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Zonnepanelen dak foto projectpagina.jpg