101% compleet
ZONNEDELEN

€69.950

geïnvesteerd

234 zonnepanelen in Lobith van Zonnedak NLG Lobith

Project voltooid
165 ZonneDelers

Zonnedak NLG Lobith

Vr 08 Jan 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projecten NLG.jpg

100% - Zonnedak NLG Lobith gaat gerealiseerd worden

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Sinds februari 2018 exploiteert NLG Lobith het zwembad ‘de Boskuul’ en het aangrenzende fitnesscentrum in Lobith. NLG Lobith heeft een uniek concept van zwemmen, fitness, wellness en groepslessen. Door leden lichamelijk en geestelijk te laten inspannen en ontspannen probeert ze een gezonde leefstijl te creëren en te behouden.

Voor Zonnedak NLG Lobith zullen 234 zonnepanelen geplaatst worden op het zwembad en het aangrenzende fitnesscentrum.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak NLG Lobith biedt ruimte voor 234 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 84,24 kWp. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 79.135 kWh zonnestroom produceren. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ongeveer 25 huishoudens!

overview installatie.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 11,5 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,0% voor ENGIE klanten
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar Engie? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.