100% compleet
ZONNEDELEN

€502.800

geïnvesteerd

8.911 zonnepanelen in Amsterdam van Zonnedak Nissan

Project voltooid
414 ZonneDelers

Zonnedak Nissan

Wo 15 Nov 2017

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Zonnedak Nissan is succesvol gefinancierd en produceert sinds mei 2018 zonnestroom.
logo NisZon.png

Zonnedak Nissan is het grootste zonnedak van Noord-Holland in wording. De fabrikant van de Nissan Leaf stelt haar dak in de Amsterdamse Haven beschikbaar voor huishoudens die zelf geen (geschikt) dak hebben voor zonnepanelen. Nissan Motor Parts Center in Amsterdam vormt al 30 jaar een cruciale logistieke schakel voor Nissans dienstverlening in Europa. Na het winnen van de Sociale innovatie award en het verlagen van de CO2 uitstoot door onder andere LED-verlichting maakt Nissan nu de volgende duurzame stap. Hierbij is wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Bij Zonnedak Nissan kunnen 8.911 zonnepanelen geinstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 2.738.905 kWh. Goed voor circa 900 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

overview projectpage2.png

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-01-02 om 13.16.46.png

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Nissan. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Nissan opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,6% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling, die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.