148% compleet
ZONNEDELEN

€2.962.400

geïnvesteerd

10.298 zonnepanelen in Sint-Oedenrode van Zonneweide Nijnselseweg

Project voltooid
1112 ZonneDelers

Zonneweide Nijnselseweg

Do 08 Feb 2024

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

ZONNEWEIDE NIJNSELSEWEG SUCCESVOL GEFINANCIERD

Bedankt aan alle ZonneDelers voor hun deelname. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

logo's projectpagina Nijnselseweg.png

INVESTEER IN ZONNEWEIDE NIJNSELSEWEG

Projecteigenaar Solisplan heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de komst van dit project. Inmiddels zijn alle 10.298 zonnepanelen geplaatst en is het project in afrondende fase.

DETAILS VAN DE AANBIEDING

  • Senior obligatielening (er is geen achterstelling t.o.v. andere vreemd vermogen verstrekker)
  • Verwacht rendement van gemiddeld 7% (IRR)
  • Korte looptijd van 5 jaar
  • Extra rendement voor klanten van Greenchoice
  • Geen bouwrisico: alle zonnepanelen zijn al geplaatst

TOELICHTING OBLIGATIELENING IN WEBINAR

Teun van Sinten (oprichter Solisplan) vertelt in dit webinar meer over Solisplan en Zonneweide Nijnselseweg. Daarnaast worden enkele ingestuurde vragen beantwoord, bijvoorbeeld over hoe om te gaan met kabeldiefstal, en of de zonneweide de opgewekte energie kan leveren aan het net. Het webinar is gehost door Edwin Res van ZonnepanelenDelen. Hij vertelt over de opzet van de obligatielening en het vernieuwde investeringsproces bij ZonnepanelenDelen. Bekijk het webinar hier terug:

OVER ZONNEWEIDE NIJNSELSEWEG

De projecteigenaar van Zonneweide Nijnselweg is Solisplan. Solisplan ontzorgt bedrijven volledig bij de aanschaf én installatie van zakelijke zonnepanelen. Bekijk hier de website van Solisplan. Eerder heeft Solisplan al financiering opgehaald voor zes zonnedaken via ZonnepanelenDelen.

Voor Solisplan, zelf gevestigd in Sint-Oedenrode, is het belangrijk om dit project te realiseren en zo bij te dragen aan de doelstellingen van de eigen gemeente. Zonneweide Nijnselweg is gerealiseerd op een perceel van ca. 5 hectare aan de Nijnselseweg, gelegen aan de A50, in Sint-Oedenrode.

timelapse 11-11.jpg

PV-INSTALLATIE

Zonneweide Nijnselseweg bestaat uit 10.298 zonnepanelen. Hiermee zal de installatie naar verwachting in het eerste volledige productie jaar 6.810.751 kWh zal opbrengen. Dat is genoeg duurzame stroom voor het verbruik van meer dan 2.500 huishoudens!

BIJDRAGE AAN DE BIODIVERSITEIT

Er is een wandelroute parallel aangelegd aan de Nijnselseweg. Hier zal ook een rustplaats voor wandelaars en fietsers worden gerealiseerd. Daarnaast wordt ook flora en fauna een belangrijk onderdeel van de zonneweide. Zo komen er bijenhotels en houtopstanden voor vogels, marterachtigen en overig klein wild. Tevens zullen op locatie ook bijenvolken gehouden worden met een lokale imker.

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Onbeperkt investeren in zonne-energie
Jaarlijks ontvang je rente uitgekeerd. Je betaalt als investeerder geen administratiekosten en andere bijkomende kosten
Jaarlijks wordt al een deel van de lening afgelost, na de looptijd ontvang je het resterende bedrag.
WAAROM_05 project.png
Iedereen kan meedoen in de zonneweide, omwonenden krijgen voorrang bij de uitgifte.
Met jouw investering zorg je ervoor dat deze zonneweide gerealiseerd kan worden.
Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent. Als je overstapt naar het Zonnig Voordeel contract ontvang je daarnaast een ZonCadeau t.w.v. €50 om te investeren via ZonnepanelenDelen.

EXTRA RENDEMENT VOOR KLANTEN VAN GREENCHOICE

Deelname aan zonne-energieprojecten via ZonnepanelenDelen is nóg interessanter als je klant bent (of wordt) van Greenchoice. Klanten van Greenchoice ontvangen namelijk een aanvullende klantopslag van 1 eurocent per opgewekte kWh. Het verwachte rendement inclusief de klantopslag van Greenchoice is 7,5%.


ACCOUNT GEREEDMAKEN VOOR INVESTERING

Nog geen account bij ZonnepanelenDelen? Registreer en maak je profiel compleet om te kunnen investeren. We hebben je persoonsgegevens nodig voor het inschrijfformulier voor een investering, daarnaast dienen wij te valideren dat je goed geïnformeerd investeert.

In je account kun je jouw investeerdersprofiel selecteren (ervaren, of niet-ervaren). Niet-ervaren beleggers dienen een toelatingskennistest, en simulatie te doorlopen. Je kunt ongeacht de uitslagen deelnemen. Niet-ervaren beleggers ontvangen daarnaast een bedenktermijn van vier dagen na hun investering. Als terugkerende investeerder zul je deze stappen soms ook moeten doorlopen voordat je opnieuw kunt investeren. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Je kunt onbeperkt investeren in zonne-energie, er is geen maximum investeringsbedrag en investeren kan al vanaf 25 euro. Gemiddeld investeert men ongeveer €4.000 op ons platform. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - in het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak, beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het investeringsbedrag te selecteren. Dat kan via de 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast. Bij bedragen vanaf €10.000 kun je ook voor bankoverschrijving kiezen, daarvoor is een goedgekeurd account nodig. Neem contact met ons op via support@zonnepanelendelen.nl.

Voor niet-ervaren beleggers volgt een korte toelatingskennistest en een simulatie. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

In de volgende stap controleer je het inschrijfformulier. Daarna volgt de betaling, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Voor nieuwe investeerders wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.