100% compleet
OBLIGATIES

€368.000

geïnvesteerd

Zonnedaken NaMi de Rietvelden

Exploitatie van twee zonnedaken van in totaal 2.326 zonnepanelen / ‘s-Hertogenbosch / in samenwerking met ENGIE
Project voltooid
271 ZonneDelers

Zonnedaken NaMi de Rietvelden

Vr 19 Apr 2024

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

ZONNEDAKEN NAMI DE RIETVELDEN SUCCESVOL GEFINANCIERD

Bedankt aan alle ZonneDelers voor hun deelname. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

DETAILS VAN DE AANBIEDING

Investeer in de obligatielening van ZonneDaken NaMi de Rietvelden voor de exploitatie van twee zonne-energiesystemen in 's-Hertogenbosch.

 • Jaarlijks vaste rente van 7%
 • Investering wordt lineair afgelost (jaarlijks 1/10e deel)
 • Looptijd 10 jaar
 • Reeds voor 15 jaar de SDE-subsidie verkregen (voor de volledigheid: eventuele afschaffing salderingsregeling heeft nul effect op inkomsten van dit project)
 • Extra rendement voor klanten van ENGIE (gemiddeld 7,5% per jaar)
 • Twee zonnedaken, 2.326 zonnepanelen totaal

OVER NAMI ENERGY SOLUTIONS

NaMi Energy Solutions B.V. gelooft dat logistiek vastgoed aan verandering toe is. Zij ontwikkelen logistiek vastgoed dat natuur, architectuur, technologie en functie met elkaar verbindt. NaMi Energy Solutions B.V. organiseert, beheert en managet al ruim een decennia de energie besparende maatregelen voor haar zusteronderneming Smart Hub Logistics. De zonnepanelen op de daken van het distributiecentrum van Smart Hub Logistics zijn hier een onderdeel van.

Scherm­afbeelding 2024-03-13 om 16.43.22.png

PV-INSTALLATIES

Met de obligatielening voor Zonnedaken NaMi de Rietvelden worden twee zonne-energiesystemen geëxploiteerd. Deze projecten zijn al gerealiseerd en produceren momenteel zonne-energie. In totaal zijn er 2.326 zonnepanelen geplaatst, met een totaal vermogen van 867,60 kWp. Het zonnedak op de Rietveldenkade bestaat uit 1.512 zonnepanelen, het zonnedak op de Docterskampstraat uit 814 zonnepanelen. Jaarlijks zullen de panelen naar verwachting 771.991 kWh zonnestroom produceren. Dat staat gelijk aan het het gemiddeld elektriciteitsverbruik van ongeveer 270 huishoudens.

overview nami.jpg

REKENVOORBEELD

 • 200 obligaties kosten eenmalig € 5.000,-
 • Je ontvangt jaarlijks 7% rente over het uitstaande bedrag
 • Jaarlijks ontvang je ook 1/10e deel van de inleg terug (€500)
 • Totaal te ontvangen aan rente gedurende 10 jaar: € 1925
 • Bekijk de informatie brochure voor een overzicht van de jaarlijks rente en aflossing
 • Klanten van ENGIE ontvangen daarbovenop jaarlijks een vaste opslag van €0,075 per obligatie. Bij een investeringsbedrag van €5.000 is dat jaarlijks €15.

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Onbeperkt investeren in zonne-energie
Jaarlijks ontvang je rente uitgekeerd. Je betaalt als investeerder geen administratiekosten of andere bijkomende kosten
Elk jaar wordt 1/10e van het investeringsbedrag afgelost (lineaire aflossing)
WAAROM_05 project.png
Iedereen kan investeren in de zonnedaken
Met jouw investering zorg je voor meer zonne-energie in Nederland
Al 11.000 investeerders gingen je voor, zij investeren gemiddeld €4.000
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw zonne-energie investering als je klant bij hen bent.

EXTRA RENDEMENT VOOR KLANTEN VAN ENGIE

Deelname aan zonne-energieprojecten via ZonnepanelenDelen is nóg interessanter als je klant bent (of wordt) van ENGIE. Klanten van ENGIE ontvangen voor Zonnedaken NaMi de Rietvelden een aanvullende klantopslag. Het rendement inclusief de klantopslag van ENGIE is daardoor gemiddeld 7,5% per jaar.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in deze zonnedaken. Je kunt onbeperkt investeren in zonne-energie, er is geen maximum investeringsbedrag en investeren kan vanaf €25. Gemiddeld investeert men ongeveer €4.000 op ons platform. Jij investeert. De rest wordt geregeld. Jij krijgt jaarlijks de rente en aflossing uitbetaald, daarbij zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem

Als het project start doe je mee door bovenaan het gewenste investeringsbedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast. Bij bedragen vanaf €10.000 kun je ook voor bankoverschrijving kiezen, daarvoor is een goedgekeurd account nodig. Neem contact met ons op via support@zonnepanelendelen.nl.

In de volgende stap controleer je het inschrijfformulier. Daarna volgt de betaling, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Voor nieuwe investeerders wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.