102% compleet
ZONNEDELEN

€64.325

geïnvesteerd

1.378 zonnepanelen in Lattrop-Breklenkamp van Zonnedak Meygreen

Project voltooid
118 ZonneDelers

Zonnedak Meygreen

Wo 23 Feb 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logo Meygreen.jpg

ZONNEDAK MEYGREEN - 100%

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

OVER ZONNEDAK MEYGREEN

Familie Groeneveld is eigenaar en initiatiefnemer van Zonnedak Meygreen. Op deze paardenhouderij kun je ruim 80 paarden en pony’s zien lopen in de grasvelden en paddocks. Er is bewust gekozen om een beperkt aantal paarden en pony's te houden. Bij stal de Meyboom geloven ze niet in massa, maar proberen ze welzijn en gezondheid voorop te stellen. Het bedrijf is in stappen steeds verder aan het verduurzamen. Dat is al jaren geleden begonnen met het voeren van eigen gras aan de paarden. Het bedrijf haalt het gras hiervoor van de eigen graslanden en bij boeren in de regio, zodat de transporten zo kort mogelijk zijn. Om een volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid zullen er zonnepanelen geplaatst worden op de daken van de manege en paardenhouderij.

Foto Meygreen.jpeg

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Meygreen biedt ruimte voor 1.378 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 570,98 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 445.003 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het jaarlijks elektriciteitsverbruik van ongeveer 148 huishoudens!

overzicht meygreen def.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 5,2 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%, dit kan oplopen tot 4,8% voor ENGIE klanten
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Meyboom Mei 2021.jpeg