100% compleet
ZONNEDELEN

€60.400

geïnvesteerd

1.905 zonnepanelen in Heythuysen van Zonnedak Leveroyseweg

Project voltooid
99 ZonneDelers

Zonnedak Leveroyseweg

Do 21 Apr 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projecten leveroyseweg.jpg

ZONNEDAK LEVEROYSEWEG - 100%

Binnen enkele uren is Zonnedak Leveroyseweg succesvol gefinancierd. Bedankt aan alle ZonneDelers voor hun deelname! Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert voor elk succesvol gefinancierd project, en per nieuwe ZonneDeler op ons platform, een bedrag aan Bee in Balance. Dankzij de investeringen van 99 ZonneDelers in Zonnedak Leveroyseweg zal Bee in Balance huisvesting creëren voor 2.900 bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance. 

ZONNEDAK LEVEROYSEWEG

Het project bestaat uit twee locaties zijnde: Leveroyseweg 10 in Heythuysen en Ellerweg 23 in Kelpe-Oler. De Zonnerente wordt gemeten en gekoppeld aan locatie Leveroyseweg en om die reden worden op deze projectpagina en in de projectdocumentatie de specificaties van dat PV-systeem gepresenteerd. Voor de financiële analyse en risico inschatting is wel gebruikt gemaakt van de inkomsten en operationele kosten van beide systemen.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Leveroyseweg biedt ruimte voor 1.905 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 866,78 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 753.592 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 270 huishoudens!

overzicht leveroyseweg def.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 5,0 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%, voor Greenchoice klanten kan dit oplopen tot 8,7%
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van je inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

Rendement voor Greenchoice klanten:
Greenchoice koppelt het rendement aan de persoonlijke kale energieprijs van investeerders en geeft hierop een toeslag van 21% (gelijk aan de BTW). De energieprijzen zijn de laatste tijd sterk gestegen. De energiemarkt is op dit moment nog erg onzeker, daarom biedt Greenchoice momenteel geen vaste tarieven aan. Onderstaand voorbeeld is daarom puur als rekenvoorbeeld bedoeld en de getoonde tarieven zijn daarmee ook indicatief. Voor een actueel passend en (voorlopig) variabel tarief kan contact worden opgenomen met de klantenservice van Greenchoice. Vermeld hierbij dat het om dit project via ZonnepanelenDelen gaat. Meer over hoe het rendement precies is opgebouwd lees je in het Informatie Memorandum.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


header leveryoyseweg.jpg
IMG_1092.jpg