103% compleet
ZONNEDELEN

€144.400

geïnvesteerd

1.802 zonnepanelen in Afferden van Zonnedak Larendeel

Project voltooid
191 ZonneDelers

Zonnedak Larendeel

Vr 27 Aug 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos larendeel.jpg

ZONNEDAK LARENDEEL 100%

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

OVER ZONNEDAK LARENDEEL

Marc Verbruggen is eigenaar en initiatiefnemer van Melkveeboerderij MLM Verbruggen. Op deze boerderij kun je ruim 240 koeien buiten zien lopen op de grasvelden. Er is bewust gekozen om de koeien te voeren met het zelf ingewonnen gras en op die manier GMO vrij te voeren. Bij MLM Verbruggen geloven ze niet in massa, maar proberen ze welzijn en gezondheid van de koeien voorop te stellen. Om een volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid zullen de zonnepanelen geplaatst worden op de daken van de stallen.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Larendeel biedt ruimte voor 1.802 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 666,7 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 607.147 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van meer dan 200 huishoudens!

overzichtlarendeel.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,5 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%, dit kan oplopen tot 5,1% voor ENGIE klanten
Ieder jaar wordt een 1/14de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
14 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


drone beeld larendeel.JPG