105% compleet
ZONNEDELEN

€214.575

geïnvesteerd

8.160 zonnepanelen in Den Helder van Zonnepark Jutterszon

Project voltooid
244 ZonneDelers

Zonnepark Jutterszon

Do 05 Dec 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logo jutterszon-2.png

Kijk live mee bij de bouw van Zonnepark Jutterszon

Jutterszon start.jpg

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van zonnepark Jutterszon. De projecteigenaar maakt een timelapse van dit proces zodat ZonneDelers live mee kunnen kijken met de bouw. Tot het park af is zal deze timelapse worden aangevuld, zodat je het hele proces kunt volgen. Bekijk de timelapse via onderstaande button.

Op bedrijventerrein de Dogger in Den Helder realiseert shareNRG het project Jutterszon. Een grondgebonden zonnepark van 3,1 Megawatt. Om de energietransitie te versnellen stimuleert shareNRG, samen met haar partners, de ontwikkeling van zonneparken in Nederland met als uitgangspunten: goed overleg met omwonenden, grondeigenaren, overheden, zorgvuldigheid in procedures en lokale betrokkenheid.

Bewoners van Den Helder kunnen dan ook met voorrang participeren in dit project (tot 22 december). Door burgerparticipatie mogelijk te maken, krijgt iedereen de kans om te profiteren van zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

PV-INSTALLATIE

Bij Zonnepark Jutterszon kunnen 8.160 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 3,1 MWp hebben en jaarlijks circa 2.800.000 kWh opwekken. Het zonnepark gaat zo duurzame energie leveren voor circa 1.000 huishoudens!

Schermafbeelding 2019-12-03 om 16.49.59.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnepark!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,57 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 6,4% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

191122 Aanpassing dogger beelden_Photo - 6 kopie.jp2