100% compleet
ZONNEDELEN

€74.000

geïnvesteerd

1.536 zonnepanelen in Spankeren van Zonnedak Intrapec Solar

Project voltooid
127 ZonneDelers

Zonnedak Intrapec Solar

Vr 23 Aug 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos intrapec ovento.png

Zonnedak Intrapec Solar in productie!

Binnen 7 uur op 100%! Het project Zonnedak Intrapec Solar is succesvol en zal binnenkort zonnestroom voor jullie opwekken. De uitgifte staat inmiddels gepland op 12 september 2019 (ipv 28 september).

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Intrapec is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingen en displays van golfkarton. Met een uitgebreid en zeer geavanceerd machinepark, een eigen ontwerpafdeling, de mogelijkheid om uit voorraad te leveren en een eigen logistiek centrum, is Intrapec sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een totaalproducent op het gebied van golfkarton verpakkingen. De uitbreidingen hebben ervoor gezorgd dat het machinepark flink uitgebreid is, maar ook het verbruik van de papierfabriek steeds hoger is geworden. Doordat het productieproces ruimte intensief is, is er veel dakoppervlak beschikbaar. Een ideale situatie om het verbruik duurzaam op te wekken met zonnepanelen.

Daarom zal in samenwerking met Pondera Development en Ovento een dak gebonden zonnepanelen systeem gerealiseerd worden. Hiermee gaat Intrapec haar verbruik verduurzamen en zo meewerken aan de nationale en regionale doelstellingen voor duurzame energie. Door een deel van het investeringsbedrag middels particuliere investeringen op te halen, krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan de energierevolutie. Ook mensen die geen eigen panelen kunnen plaatsen, kunnen zo profiteren van de zonne-energie die hier zal worden opgewekt. Samen voor een groenere toekomst!

Untitled design-5.jpg
V.l.n.r. Hans Rijntalder (Pondera Development), Albert Ploeg (Ovento) en Paul de Lange (Intrapec)

PV-INSTALLATIE

Op Zonnedak Intrapec Solar zullen 1.536 zonnepanelen geplaatst worden. De headerfoto geeft een beeld van hoe het zonnedak eruit zou kunnen zien. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 499 kWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak 456.269 kWh schone zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 150 huishoudens.

Schermafbeelding 2019-08-21 om 12.03.32.png

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-08-21 om 11.50.18.png
Schermafbeelding 2019-08-21 om 11.50.25.png
Schermafbeelding 2019-08-08 om 11.32.02.png
Schermafbeelding 2019-08-08 om 16.41.55.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

image (12).png