100% compleet
ZONNEDELEN

€205.225

geïnvesteerd

579 zonnepanelen in Hoofddorp van Iederzon Hoofddorp

Project voltooid
289 ZonneDelers

Iederzon Hoofddorp

Za 07 Sep 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos iederzon haarlem.png

100%, het project is succesvol!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend project? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Huurders hebben vaak geen mogelijkheid om van zonne-energie te profiteren. Ze kunnen zelf geen zonnepanelen plaatsten, waardoor ze geen deel uit kunnen maken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt. Met dit duurzame project helpt Iederzon huurders van woningcorporatie Ymere aan zonnepanelen. En iedereen kan hier nu aan bijdragen! Door particuliere investeerders deel te laten nemen, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Het project wordt ondersteund door de zeer betrouwbare partners BNG Bank, gemeente Amsterdam en Greenchoice. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

De heer Piepenbrink en mevrouw Bosman zijn blij met het project:
"Na wat research leek het ons een goed idee om mee te doen aan de zonnepanelen actie. Hierdoor verlagen onze kosten en dragen we ook ons steentje bij aan het milieu. In het hele proces van de actie zijn wij goed geholpen door de medewerkers van Iederzon. Zij waren vriendelijk en behulpzaam, wanneer wij met een vraag of probleem zaten werd er door hen meteen actie ondernomen. Ook de schouwer en het installatieteam waren vriendelijke jongens die ons goed hebben ingelicht over hoe alles te werk zou gaan en hoe het geïnstalleerde systeem werkte."

Iederzon_Hoofddorp kleiner.jpg

PV-INSTALLATIE

Er zullen 579 nieuwe zonnepanelen geplaatst worden, die samen in het eerste jaar 149.645 kWh opwekken en daarmee ruim 85.500 kg CO2-uitstoot besparen. De schone stroomproductie is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van 50 huishoudens.

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-09-05 om 15.44.44.png
Schermafbeelding 2019-09-05 om 15.44.49.png
Schermafbeelding 2019-08-27 om 15.27.42.png
Schermafbeelding 2019-08-27 om 15.28.52.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Iederzon Hoofddorp. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zonnedaken opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Iederzon_dag1-29.kleiner.jpg