100% compleet
ZONNEDELEN

€150.075

geïnvesteerd

5.400 zonnepanelen in Amsterdam van Iederzon Amsterdam Oost

Project voltooid
158 ZonneDelers

Iederzon Amsterdam Oost

Vr 20 Nov 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logo iederzon Almere.png

100%! Iederzon Almere gaat gerealiseerd worden.

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van deze zonnedaken.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Huurders hebben vaak geen mogelijkheid om van zonne-energie te profiteren. Ze kunnen zelf geen zonnepanelen plaatsten, waardoor ze geen deel uit kunnen maken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt. Met dit duurzame project helpt Iederzon huurders van woningcorporatie Ymere aan zonnepanelen. Zonder dat ze hier zelf in hoeven te investeren.

Iedereen kan hier nu aan bijdragen! Door particuliere investeerders deel te laten nemen, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Het project wordt ondersteund door de zeer betrouwbare partners BNG Bank, Greenchoice en de Zoncorporatie. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

Iederzon Amsterdam oost huurder.jpg

Mevrouw de Groot is een van de huurders van Ymere die al profiteert van zonnepanelen van Iederzon

"Ik ben al 87 jaar maar was gelijk enthousiast om zonnepanelen te huren. Ik had de brochure ontvangen en heb het toen eerst met mijn buren overlegd. Ik ben natuurlijk niet opgegroeid met de moderne technologie en begreep er eigenlijk helemaal niks van. Vorig jaar heb ik ook al een laptop aangeschaft en wilde dit ook een kans geven.

Iederzon nam contact met mij op zodat ik nog wat vragen kon stellen en mij het duidelijk werd uitgelegd hoe het werkte. Ik woon in mijn eentje maar zelfs ik blijk geld te kunnen besparen! Ik kon gelijk terecht om telefonisch de installatie in te plannen en die mannen hebben alles keurig uitgelegd. Af en toe kijkt mijn buurman even met mij mee op de app om te kijken hoe het gaat. Tot nu toe ben ik hartstikke tevreden!"

COLLECTIEF

Naast het aansluiten van woningen installeert Iederzon ook een hoop zonnepanelen voor de collectieve voorzieningen van wooncomplexen. Denk hierbij aan de portiekverlichting en de liften. Dankzij de zonnepanelen wordt de energierekening lager waardoor de servicekosten voor de huurders naar beneden kunnen.

PV-INSTALLATIE

Voor dit project zullen in totaal 5.400 zonnepanelen geplaatst worden. Voor het uitbetalen van de ZonneRente zal de productie van 319 zonnepanelen gebruikt worden. Deze zonnepanelen zullen in het eerste jaar 100.217 kWh opwekken en daarmee ruim 40.000 kg CO2-uitstoot besparen. De duurzame stroomproductie is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 34 huishoudens.

overzichtprojectpagina.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 16,8 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,3% per jaar
Je inleg ontvang je na 15 jaar weer terug (bullet-aflossing)
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Win-win: de huurders besparen op de energierekening en de ZonneDelers ontvangen jaarlijks rendement
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Iederzon Amsterdam Oost, je hoeft geen huurder te zijn en je hoeft ook niet in de buurt te wonen. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zonnedaken opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.