100% compleet
ZONNEDELEN

€135.100

geïnvesteerd

752 zonnepanelen in Amsterdam van Iederzon Amsterdam II

Project voltooid
284 ZonneDelers

Iederzon Amsterdam II

Do 03 Jan 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend project? Hieronder in 60 seconden geregeld!
logos iederzonamsterdam2.jpg

Ymere stelt de daken van haar woningen beschikbaar aan IederZon Amsterdam. De huurder bespaart en maakt gebruik van groene stroom zonder dat hij hiervoor hoeft te investeren. Op deze manier wordt zonnestroom voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de financiële middelen bij elkaar te krijgen voor het uitvoeren van dit project. De Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) en de gemeente Amsterdam verstrekken naast de crowdfunders een lening aan IederZon Amsterdam II. Dit nadat al eerder succesvol Iederzon Amsterdam is gefinancierd via ons platform.

HOE WERKT HET?

Iederzon Amsterdam cta

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het IederZon Amsterdam II. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met IederZon Amsterdam II opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,3% per jaar. De lening heeft een bullet-aflossing, waarbij de totale aflossing op het einde van het looptijd plaats vindt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum komen online te staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.