100% compleet
ZONNEDELEN

€50.000

geïnvesteerd

1.188 zonnepanelen in Schoonhoven van Zonnedak Hieselaar

Project voltooid
84 ZonneDelers

Zonnedak Hieselaar

Vr 31 Jul 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

hieselaar.png

100% - Zonnedak Hieselaar gaat gebouwd worden!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele knop en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Hieselaar B.V. is een familiebedrijf wat complete metaalproducten produceert. Zij doen dit voor verschillende branches zoals elektronicabehuizingen, kantoormeubilair, winkelinrichting, plafond en wandpanelen, en nog veel meer. Als productiebedrijf vinden zij het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de omgeving en grondstoffen. Hieselaar streeft ernaar de CO2 uitstoot te minimaliseren met als doel om uiteindelijk C02 neutraal te worden. Hiervoor investeren zij in zuinige machines en een efficiënt productieproces voor een lager energieverbruik, materiaalbesparing en afvalbesparing. Het aanleggen van zonnepanelen op het dak is hierbij een logische volgende stap in de verduurzaming van het bedrijf.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 1188 zonnepanelen en heeft een vermogen van 415 kWp. In het eerste productiejaar zal er ongeveer 381.443 kWh opgewekt worden. Het zonnedak gaat zo duurzame energie leveren voor meer dan 127 huishoudens!

overview_hieselaar krimpenerwaard.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,2 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,6% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.