101% compleet
ZONNEDELEN

€254.300

geïnvesteerd

25.684 zonnepanelen in Sleen van Zonnepark Haarstdiek

Project voltooid
226 ZonneDelers

Zonnepark Haarstdiek

Ma 10 Mei 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos haarstdiek.jpg

Alle ZonneDelen verkocht!

Een mooi succes. Dank aan alle ZonneDelers in dit project. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

De projectlocatie is in totaal circa ruim 11 hectare groot, voldoende om een zonnepark van circa 11 MWp te realiseren. Voor het zonnepark is een landschappelijk ontwerp gemaakt door bureau Haver&Droeze. Aan de zuidkant van het zonnepark komt een fruitboomgaard die toegankelijk is voor de omwonenden. Het zonnepark wordt ingezaaid met een bloemen/kruidenmengsel en wordt extensief gemaaid om bloemen en kruiden te bevorderen.

Picture2.png

De netaansluiting wordt in een houten schuur geplaatst die in traditionele bouwstijl zal worden uitgevoerd. Samen met de fruitboomgaard zal de aanblik van het zonnepark vanaf de zuidkant dus landelijk ogen.

collage haarstdiek.jpg

PV-INSTALLATIE

Zonnepark Haarstdiek biedt ruimte voor maar liefst 25.684 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 11 MWp. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 10.105.858 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg duurzame energie voor het verbruik van meer dan 3300 huishoudens!

overzicht_haarstdiek.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnepark!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,8 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Verwacht rendement van 3,5%, wat kan oplopen tot 4,8% voor ENGIE klanten
Ieder jaar wordt een 1/13de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
13 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Gratis ZonneDeel voor de eerste 100 investeerders uit Sleen/Diphoorn
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnepark, maar inwoners uit de gemeente Coevorden krijgen voorrang bij de uitgifte. Zij hebben 14 dagen de tijd om te investeren. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Komt je totale investering boven de 1.000,- euro, dan wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsovereenkomst) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


overzicht_final.jpg