100% compleet
ZONNEDELEN

€140.750

geïnvesteerd

487 zonnepanelen in Parrega van FAN e SINNE

Project voltooid
205 ZonneDelers

FAN e SINNE

Do 23 Jan 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logodef fanesinne.png

Op 100%!

De 487 zonnepanalen gaan er bij komen. We zetten nu de volgende stappen om dit zonne-energiesysteem te installeren. Verwachting is dat in juli er duurzame energie geleverd gaat worden.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Douwe en Grietje de Jong, de eigenaren van een boerenbedrijf, zijn erg bezig met de wijze waarop zij hun bedrijf inrichten. Hun doelstelling is het zo boer- en diervriendelijk mogelijk te werken en steeds te blijven zoeken naar oplossingen voor een win-win situatie voor mens én dier.

Een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk is een van de doelen. Het opwekken van duurzame energie past hier helemaal bij. Naast een windmolen zijn in 2014 al ruim 400 zonnepanelen geplaatst. Deze hebben in de afgelopen 6 jaar 29.705 kWh méér opgewekt dan verwacht! Nu zullen er 487 nieuwe zonnepanelen bijkomen, zodat het gehele dak vol komt te liggen. Met de voorgenomen PV-installatie is het bedrijf straks 4 keer energie neutraal, waarmee het 8 miljoen auto kilometers compenseert.

Graag wil FAN e SINNE samen met andere mensen, die duurzaamheid ook belangrijk vinden, bijdragen aan een groenere toekomst. Door particulieren mee te laten investeren, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van deze zonne-energie. Ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben kunnen zo zorgen voor meer duurzame stroom in Nederland.

PV-INSTALLATIE

Op het zonnedak is ruimte voor maar liefst 487 zonnepanelen. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 163,15 kWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak 152.663 kWh schone zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 50 huishoudens.

Schermafbeelding 2020-01-16 om 11.46.52.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 7,7 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 6,1% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

grond.jpg