101% compleet
ZONNEDELEN

€55.575

geïnvesteerd

1.600 zonnepanelen in Sint-Oedenrode van Berkmortel

Project voltooid
70 ZonneDelers

Berkmortel

Wo 24 Okt 2018

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Update 24 oktober: 100%, binnenkort krijg jij jouw eigen zonnestroom van dit dak! Solisplan zet de volgende stappen om dit zonnedak te realiseren. Meedoen in een volgend zonne-energieproject? Check:

logos solisplan greenchoice.png

Installateur Solisplan presenteert het vierde project op ZonnepanelenDelen, ditmaal in Sint-Oedenrode. Bij het boerenbedrijf Berkmortel komen op de schuine daken in totaal 1600 zonnepanelen. Zo kun jij binnenkort jouw eigen zonnestroom van dit dak opwekken.

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak van het bedrijf Berkmortel geeft ruimte voor de installatie van 1600 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 384.192 kWh. Goed voor ruim 130 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

Projectpage overview.png

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2018-12-31 om 15.41.23.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Berkmortel. Dat kan door één of meer ZonneDelen te kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnedak Berkmortel opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,6% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan onder het kopje 'documentatie'.