101% compleet
ZONNEDELEN

€253.025

geïnvesteerd

30.426 zonnepanelen in Buitenpost van Zonnepark Achtkarspelen

Project voltooid
231 ZonneDelers

Zonnepark Achtkarspelen

Wo 12 Sep 2018

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Update 3 oktober: 100%! Binnenkort krijg je jouw eigen zonnestroom opgewekt vanuit Zonnepark Sinnegreide Achtkarspelen!

Logos Achtkarspelen met gemeente.png

De gemeente Achtkarspelen heeft de ambitie om een flinke stap te zetten op het gebied van duurzame energie. De gemeente heeft daarom het initiatief genomen tot de realisatie van een zonneweide aan de noordkant van Buitenpost. Het plan van Solarfields is het beste beoordeeld en zodoende gaan we hier een zonnepark van meer dan 30.000 zonnepanelen realiseren.

ZONNEPARK

Bij Zonnepark Achtkarspelen worden 30.436 zonnepanelen geplaatst voor een vermogen van 11,7 MWp. Dat is jaarlijks groene stroom voldoende voor ruim 3.800 huishoudens.

Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

Overview projectpage Achtkarspelen.png

HOE WERKT HET?

Achtkarspelen cta

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnepark Achtkarspelen. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnepark Achtkarspelen opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 4,5%, maar dit kan oplopen tot 6,1% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure, het informatie memorandum en het informatiedocument van de AFM staan online onder 'documentatie'.